La Chardonnay, sunt utilizați struguri complet maturizați pentru a conferi căldura şi dulceaţa specifice. O fermentare lentă și la o temperatură redusă, în jur de 11°C, contribuie la păstrarea aromei fructate. Sunt utilizate rezervoare de oţel inoxidabil pentru a scoate în evidență aromele naturale derivate din struguri. Fermentația este oprită prin temperaturi foarte scăzute, atunci când cantitatea dorită de zahăr rămâne în vin; aceasta îi conferă vinului dulceața caracteristică şi gustul plin. Vinul este păstrat foarte rece în pivniţe pentru a-i menţine prospeţimea maximă înainte de îmbuteliere.
Note de degustare: Galben auriu, cu reflexe verzui, limpiditate foarte bună. Arome florale (soc, salcâm) și tuse de vanllie. Mineralitate, fructe albe coapte pe final (caise, piersici). Aciditate bună, corp mediu, senzație de dulce cu efect reconfortant, citrice, nucă prajită, caise.
Scrie un review