Cel mai bun soi de struguri nativ din România se simte ca acasă în Recaș. Controlul atent al producției din podgoria noastră ajunsă la maturitate duce la rezultate impresionante. Feteasca Neagră prezintă de obicei arome de fructe de pădure coapte și o greutate medie pe cerul gurii cu un final foarte moale. Vinificația noastră este reglată fin pentru a promova și mai mult acest lucru. Fermentarea este scurtă și controlată. Utilizarea lemnului de stejar este echilibrată la intensitatea fructelor și structura vinului, vinul se prezintă bine tânăr, deoarece aromele naturale din struguri sunt atât de ușor de savurat când este tânăr, precum și la maturitate. Note de degustare: Roșu vișiniu închis, cu reflexe violacee, lmpiditate bună. Arome intense de fructe (cireșe negre, mure, prune), cu ușoare tente de fum. Aciditate bună, corp mediu, taninuri tinere, intensitate gustativă, cu un final ușor amărui, de prune afumate. Echilibru între arome, alcoolși taninuri .
Scrie un review