Strugurii sunt recoltaţi manual, iar producerea vinului se realizează folosind tehnici vinificare clasice și echipamente moderne, de ultimă generaţie. Macerarea pe boștină și fermentaţia are loc pentru 20 de zile în căzi din lemn de stejar.
Procesul de vinificare este unul traditional, macerarea pe bostina petrecindu-se timp de 20 zile in cazi din lemn de stejar.
Dupa terminare fermentarii alcoolice, vinul este supus procesului de maturare in butoaie mari din lemn de stejar din Krasnodar , unde se va petrece si fermentarea malo-lactica. Procesul de maturare continuă în baricuri de 225 litri pentru o perioada de 18 luni.
Vizual: rosu rubiniu intens, cu reflexii purpurii.
Olfactiv: buchetul este intens, bogat, cu arome de mure si fructe, la care se adauga nuante de ciocolata, boabe de cafea, lemn dulce si marochin.
Gustativ: echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, gust intens si complex si un post-gust rafinat, prelung, de prune si mure
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.