Durata de livrare: 1
Asamblaj roșu rubiniu dens, cu arome de cireșe supracoapte și note fine de scorțișoară. Un vin cu gust plăcut de prune coapte, cu taninuri foarte bine integrate în masa vinului și subtile senzații condimentate, care oferă o mult râvnită complexitate vinului.
Se servește cu preparate culinare din carne de porc sau de miel. Încercați-l alături de cotlet de porc pe os în crustă de ierburi aromate sau împreună cu platouri de brânzeturi de oaie maturate.
Pentru acest vin deosebit, strugurii de Cabernet Sauvignon (70%) s-au vinificat separat de cei de Shiraz (30%). Culesul acestora a început târziu, pentru a se obține vinuri cât mai consistente, iar strugurii au fost selectați pe masa specială de sortare în vederea menținerii unui nivel foarte înalt de calitate a vinului. 40% din aceste două soiuri a fost maturat în baricuri din stejar american și românesc timp de până la 12 luni. Din acest motiv, vinul prezintă un excelent potențial de învechire la sticlă.
Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (D.O.C. – C.M.D. Dealu Mare).
Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 18 - 20°C.
Origine: Dealu Mare
Tip strugure: Cabernet Sauvignon, Shiraz
Tip vin: Sec
Culoare: Rosu