Condițiile climatice locale încurajează dezvoltarea și profunzimea aromei. În cazul soiului Negru de Drăgășanitotul depinde de faptul ca strugurii să aibă ceea ce este nevoie pentru a produce un vin roșu bun. Viile noastre excelează în mod constant în acest sens. Vinificația noastră rămâne simplă, cojile sunt lucrate doar ușor pentru a obține tanini moi și fructe dulci. Utilizarea lemnului de stejar esteechilibrată cu intensitatea aromei, iar vinul îmbuteliat devremepentru a-și păstra prospețimea.
Note de Degustare: Roșu purpuriu, cu intense reflexe violacee, limpiditate bună. Arome intense de fructe (negre - afine, cireșe amare; & roșii – vișine), fum, alături de aspectede condiment dulce. Aciditate ridicată, corp mediu, taninuri coapte, rotunde, un vin catifelat, cu alcool integrat ,cu final plăcut și postgust bun. Echilibru între arome, alcool și taninuri.