Un vin savuros de culoare galben-verzui pal, cu arome plăcute de flori de soc și citrice. Gustul este complex, bazat mai ales pe note fructate de pepene galben copt. Aciditatea zaharurilor remanente se află în echilibru cu aciditatea, completând vinul și oferindu-i o bună prospețime.
Recomandăm servirea vinului ca atare sau în compania deserturilor preferate din fructe sau vanilie.
Tămâioasa Românească este selectată din plantațiile cu vie cu vârsta mai mare de 60 ani, ceea ce dă acestui vin caracteristici unice. Strugurii sunt culeși la sfârșit de septembrie, început de octombrie, când au acumulat o cantitate ridicată de zahăr. Fermentația se realizează la temperaturi scăzute pentru a păstra prospețimea și intensitatea aromelor.
Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (D.O.C. – C.M.D. Dealu Mare).
Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 10 - 12°C.
Origine: Dealu Mare
Tip strugure: Tamaioasa Romaneasca
Tip vin: Demidulce
Culoare: Alb
Scrie un review