Recoltare / vinificaţie: Strugurii recoltaţi manual au fost răciţi la 10°C, timp de 12 ore, apoi sortaţi, desciorchinaţi, uşor zdrobiţi şi maceraţi înainte de presare. Vinificarea a fost făcută separat în tancuri de inox, iar după finalizarea fermentaţiei vinurile din Sauvignon Blanc şi Chardonnay au fost mutate în butoaie de stejar românesc şi franţuzesc pentru 9 luni, iar Pinot Gris a fost păstrat în contact cu drojdiile prin batonaje periodice. După o perioadă s-a realizat cupajul vinurilor în bazine de inox, stabilizarea şi pregătirea de îmbuteliere. A urmat o maturare de 6 luni la sticlă înainte de a fi lansate în piaţă.
Note de degustare: Odată cu primele arome care le revarsă din pahar îţi arată că are o eleganţă aparte. Echilibrează într-un mod foarte interesant tonurile "colorate" de citrice coapte, de flori şi fructe exotice, cu impresii generoase de vanilie, unt şi condimente uscate, peste care aşterne un strat delicat de note sărate. Gustul său intens şi bine proporţionat are parte de susţinere din partea acidităţii suculente şi din partea mineralităţii sărate, care îşi pune amprenta şi asupra postgustului amplu. Partea finală a gustului îşi păstrează intensitatea aromatică, dar şi complexitatea în expresie, căpătând dimensiune datorită senzaţiilor citrice vii şi a notelor de vanilie şi patiserie.
Informatii conformitate produs